Sant Feliu Innova imparteix un nou Taller d'Innovació Social per donar visibilitat als nostres projectes amb Youtube

De la mà de la Noemí Fuster de BondiaMon, comença un nou taller d'Innovació Social dins l'oferta formativa del Punt TIC per donar visibilitat als projectes socials a Youtube. 

 

Normalment quan arribes a Internet busques desconnectar. Projectes com BondiaMon que tenen una visió diferent de la realitat, més positiva, demostren que la realitat es pot canviar a millor.

Mitjançant Youtube o altres mitjans, en general es donen males noticies a diari, i la gent no sap com canalitzar la cerca d'una solució, ja sigui complexa o fàcil, i únicament ens quedem amb la noticia i amb la sensació que això no té solució.

La realitat és que les bones noticies també existeixen, i passen cada dia i donen una alternativa a d'altres no tan bones. Això és el que ella difon amb el seu canal de Youtube. 

Una visió positiva i una lluita constant, i la possibilitat  que més projectes d' innovació social arribin a Youtube permeten aportacions originals i la recerca de solucions, i també que tothom que vulgui pugui col·laborar.

Amb un canal de Youtube pots pricipalment donar visibilitat al teu projecte i que la gent el faci seu.

Un altre Youtube més social és possible.

En el nou taller d'Innovació Social la Noemí ajudarà als emprenedors o persones amb projectes d'aquestes característiques a generar un canal diferent, aportar més contingut social i arribar a gent amb  ganes  de fer un canvi o col.laborar.

Vols formar part del canvi i participar en aquest nou taller?

Comença el 3 de juliol, en horari de 18:00 a 20:00, a la sala multimèdia de la Biblioteca Municipal. Per inscriure't, només cal que enviïs un correu a telecentre@santfeliu.cat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte