Cornèlia: cervesa artesanal des de una cooperativa de Cornellà

La cervesa Cornèlia és una fabrica de cervesa artesanal ubicada a Cornellà de Llobregat. Aprofitant que els divendres fan jornada de portes obertes, des de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat varem aprofitar per anar a visitar-los per conèixer el seu projecte cooperatiu.

El David, la Juda, l’Oriol, i el Sergi van decidir el 2014 fer de la seva passió la seva feina, i van muntar una fabrica de cervesa artesanal optant per la forma cooperativa pels seus valors. Produeixen quatre tipus de varietats (Pale Ale, Summer Ale, Indian Pale Ale i Belgian Porter) més les varietats de temporada; i poden produir fins a 1000 litres de cervesa a la setmana. La marca Cornèlia és cada cop més coneguda ja que participen a totes les fires de cervesa artesanal que es realitzen al país; i es poden trobar a molts locals de la comarca.  Entre les opcions que ofereixen és la de fer lots personalitzats per actes, entitats, administracions,...

Com empresa social que són la seva implicació al territori és molt elevada. A part de rebre la visita dels instituts per ensenyar el procés d’elaboració d’una cervesa artesanal, també col·laboren amb les entitats de Cornellà (castellers, geganters,...).  Una implicació amb la seva ciutat que comporta que totes les etiquetes de les seves varietats estiguin realitzades per il·lustradors de Cornellà i signades (podeu veure-les a les imatges adjuntes)..

Tots els divendres  teniu la possibilitat de visitar la fàbrica de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30. i degustar les seves magnífiques cerveses al carrer Sant Isidre, 7. 08040 Cornellà de Llobregat.

https://www.facebook.com/pages/Cervesa-Corn%C3%A8lia/460353410767129?fref=ts

També podeu contactar amb ells per comprar cervesa o encarregar lots a sergitbo@gmail.com o trucant al 647.80.43.82

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte