Tens una idea? comença el període d'inscripcions gratuïtes a la incubadora UIKÚ

La coworking UIKÚ ha obert el període d'inscripcions gratuïtes al Programa de mentoria, dinamització i Promoció de l'Economia Cooperativa 2017. Aquest programa es basa en obrir una convocatòria per a acompanyar un seguit de projectes professionals i per al suport de l’emprenedoria a persones del Prat de Llobregat que no disposen de recursos físics (oficina o espai de treball), recursos econòmics (diners per dedicar al lloguer d’espais o augment de coneixements, connexió a Internet, lloguer de sales de reunions….) i recursos de coneixements empresarials (formació com a autònoms, startups, cooperativisme, fiscalitat…)

Aquest programa de mentoria respon a la voluntat d’acompanyar a persones de qualsevol edat en la creació, incubació i creixement d’una idea de negoci amb la metodologia Lean Startup a través d’un espai on poder fer realitat els seus projectes sota la tutorització dels professionals d’Uikú Coworking el Prat, que poden oferir la seva experiència en els diferents àmbits de cadascuna de les seves professions.

Si tens una IDEA de negoci o PROJECTE professional, segur que t’interessa!

Tota la info aquí: http://www.uiku.es/incubadora/

Data límit d’inscripcions gratuïtes: 31 de juliol de 2017

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte