El moviment associatiu de discapacitat física ECOM s’integra a l’Ateneu

ECOM s'ha incorporat com entitat col·laboradora a l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. ECOM és un moviment associatiu format per 136 associacions de persones amb discapacitat física de tot l’Estat espanyol, 113 de les quals són de Catalunya.

Els orígens d’ECOM se situen a l’any 1971, quan es va crear la Federació ECOM, una entitat sense ànim de lucre d’àmbit estatal, que naixia amb l’objectiu d’aglutinar els esforços de les associacions del sector de les persones amb discapacitat física de tot l’Estat Espanyol i per potenciar conjuntament la integració social i la lliure participació d’aquest sector de la població en totes les activitats socials.

Actualment ECOM, a través de les seves diferents estructures, és membre del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de La Confederació i de PREDIF (Plataforma Estatal Representativa de la Discapacidad Física).

ECOM té una doble missió:

  • Defensar l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, amb l’empoderament de les persones com a eix vertebrador.
  • Enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació, la representació i el seu empoderament.

Al Baix Llobregat porta més de 25 anys treballant i tenen la seva seu física al municipi de Molins de Rei. Podeu trobar més informació a http://www.ecom.cat/

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte