Anem a visitar la Fundació Nou Xamfra

Des de fa més de 40 anys, a GrupXamfrà treballen per aconseguir el màxim nivell d’autonomia personal de les persones amb discapacitat intel·lectual. La seva voluntat és oferir-los els recursos necessaris en els àmbits de la formació, el treball, l’habitatge i el lleure, així com orientar i donar suport a les seves famílies. Per aquesta raó des de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat vam anar a conèixer la tasca que desnvolupen.

GrupXamfrà aglutina les actuacions i serveis de dues entitats privades: Fundació NouXamfrà i Fundació Xamfrà-Sant Miquel.
Ambdues han consolidat la seva trajectòria i tasca social a Catalunya, especialment dins l’àrea d’influència del Baix Llobregat,
Anoia, Penedès, Garraf i Barcelonès.

La història de GrupXamfrà comença l’any 1972, gràcies a la iniciativa d’un grup de pares i mares de nens amb necessitats educatives especials. Amb l’assessorament d’un equip de professionals liderats pel Dr. Josep Toro i la Dra. Wilma Penzo de la Institució Galton de Psiquiatria Infantil, van crear l’Escola Xamfrà, a Sant Just Desvern. El centre tenia com a finalitat aportar una resposta educativa adequada, estimulant i individualitzada segons les característiques de cada nen.

La seva visió és essdevenir un punt de referència per a les persones amb discapacitat intel·lectual i per a les seves famílies al llarg de tota la vida.

Podeu trobar més informació a: https://www.fundacioxamfra.cat/

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte