La cooperativa Esperit Empresarial s'incorpora a l'Ateneu

La cooperativa Esperit Empresarial s'ha adherit a l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. Esperit Empresarial, S.C.C.L. (en endavant GRUP ESEM), neix de la voluntat d'un grup d'Autònoms Professionals que creuen i treballen en la consolidació  d'un Projecte innovador d'Unió i Col.laboració, que cobreix actualmente un gran buit en els àmbits Social i Empresarial.

Integrant originàriament vàries S.C.P.'s, de Sectors completament diferents, en una mateixa Societat, GRUP ESEM ha esdevingut una Cooperativa Multisectorial, que cerca constantment sinèrgies entre les diferents activitats que desenvolupa, i ofereix la seva experiència i els seus coneixements a tot Emprenedor i/ò Societat que ho necessiti.

 

El fet de portar ja més de 20 anys en el Mercat, d'haver sabut adaptar-se constantment als canvis, i de continuar creixent com a col.lectiu, fà que la nostra experiència sigui enriquidora per a molta gent.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte