Trobada amb Fet a Sant Feliu, primer mitjà de comunicació del país on els lectors són els propietaris.

Fotografia de Marc Rius

Aquesta setmana des de l’Ateneu varem conèixer Fet a Sant Feliu, un diari digital de Sant Feliu de Llobregat i que també és una cooperativa de consumidors i consumidores de comunicació local.  Fet a Sant Feliu es caracteritza per ser el primer mitjà de comunicació del país on els lectors del mitjà en són els propietaris.

Aquest projecte es basa amb un model democràtic i participatiu per part de tots els socis i sòcies gestionat mitjançant una cooperativa de consumidors i consumidores sense ànim de lucre, amb l'objectiu de construir una eina al servei de la comunicació i la cultura. Compromès amb la cultura i l'associacionisme, amb els drets socials i la participació ciutadana, el territori i el medi ambient, amb la llengua, amb la transparència, l'ètica i sobretot amb Sant Feliu i la seva gent.

Un mitjà de comunicació cohesionador, vertebrant les diferents iniciatives de la ciutat i posant en comú idees i projectes; però que alhora vol ser divulgatiu, intentat apropar la realitat a la ciutadania amb un llenguatge planer. Tot i això sense deixar de ser crític, analitzant amb profunditat, buscant el debat i la reflexió amb opinions i entrevistes de qualitat i expressant la seva veu amb llibertat.

Podeu trobar-los a: www.fetasantfeliu.cat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte