Construint vincles: Empresa social + Empresa convencional

Buscar tenir impacte social alhora que es genera activitat econòmica requereix trobar noves estratègies, i per això l'any passat vam impulsar l’estudi Nous Models d’Anàlisi de l’Impacte Social per al Desenvolupament Econòmic del Territori.

Com a continuació d'aquest projecte, el COBOI, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, la jornada "Construint vincles - Empresa social + Empresa convencional". El programa començarà amb un dinar informal on els assistents podran aprofitar per coneixe's. Seguidament es farà la presentació de les conclusions de l'estudi i es durà a terme una sessió per generar vincles entre els assistents amb un taller on es tractaran alternatives de col·laboració des d’una vessant pràctica i personalitzada.

La trobada comptarà amb la presència de membres de les entitats de l’economia social, empresaris i associacions empresarial de Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat, així com representants de diferents organismes institucionals com l’Ajuntament de Sant Boi, el Consell Comarcal, Ateneus Cooperatius i la Diputació de Barcelona.

L’assistència és gratuïta i inclou el dinar, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Recorda!
Data: Dimarts 10 d’octubre
Hora: 13:30 a 16:30
Lloc: Casal La Gralla - Plaça dels Gegants, 1 - Sant Boi de Llobrega

Newsletter category: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte