Formació sobre les "Veritats i mentides del tancament d’empreses"

Vols completar els teus coneixements tècnics sobre el tancament d’empreses i els processos concursals amb aquesta formació gratuïta? Vols aprendre sobre una qüestió de la que sabem poc? Vols saber els principals factors a tenir en compte als processos de fallida empresarial, sigui una empresa gran o petita i quines respostes es poden donar en aquests tipus de situacions?

La sessió “Veritats i mentides del tancament d’empreses” té com a objectiu principal facilitar a les persones interessades una visió global del procés de tancament empresarial, sobre com es pot preveure la insolvència, quines són les responsabilitats reals dels administradors, com es gestiona el procés concursal i com es pot reconduir i continuar l’activitat.

Veritats i mentides del tancament d’empreses” és una sessió destinada tant a persones emprenedores com empreses, prescriptors públics o privats, i ciutadania en general, interessades en adquirir coneixements tècnics de qualitat sobre aquesta temàtica.

Podeu d’escollir entre dos llocs per assistir a aquest taller. Una opció és el dilluns 9 d’octubre a Procornellà, i una segona opció a Viladecans el dimarts 10 d’octubre (per les inscripcions, veure més avall). En ambdós casos,  la jornada és de 09.30 a 13.30h. La participació i assistència està oberta a tothom (amb inscripció prèvia) i la ponència va a càrrec del Col·legi d'Economistes.

Programa:

1. La Viabilitat de l’empresa

2. Predicció de la insolvència

3. La importància dels Comptes Anuals

4. La responsabilitat dels Administradors Socials

         - La responsabilitat per deutes

         - Per danys a la Societat

         - Por danys a tercers

5. La solució concursal

         - En persones físiques segona oportunitat

         - En persones jurídiques

6. La qualificació del concurs

7. La insolvència punible

8. La reconversió de l’activitat a través de societats de l’economia social

Nota: Aquest programa pot tenir modificacions.

Llocs, dates i incripcions

9 octubre a les 9:30h

Procornellà 

C/ Tirso de Molina, 35, Cornellà

Per registrar-vos, aneu a l’enllaç http://www.centredempresesprocornella.cat/esdeveniments/empreses-en-proces-de-tancament/

10 octubre a les 9:30h

CENTRE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA CAN CALDERON,

Carrer Andorra, 64, 08840 Viladecans.

 Per registrar-vos, aneu a l’enllaç http://elbaixllobregat.cat/formulari/veritats-i-mentides-del-tancament-dempreses

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte