Innobaix s’incorpora a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Innobaix, una associació sense ànim de lucre que vol impulsar i enfortir la capacitat d'innovació de les empreses i les institucions, s’ha adherit a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. Innobaix el formen ajuntaments i administracions públiques, empreses, agents socials, entitats i universitats.

L’associació Innobaix és l'Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat. És un clúster d'innovació que reuneix el talent, el coneixement i la capacitat de crear aliances per impulsar el creixement de nous projectes empresarials. Aquesta entitat és el resultat de les mesures integrades en el ‘Pacte per a l’Ocupació, el Desenvolupament Econòmic i la Cohesió Social de la comarca del Baix Llobregat’, un acord consensuat pel Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat. Aquestes mesures aposten per les accions basades en la concertació territorial, el treball en xarxa entre administracions, la col·laboració entre el món públic i privat i els agents econòmics i socials

Innobaix pot ajudar a les empreses i els diversos actors de l’economia social a fomentar la innovació a les empreses de manera col·laborativa; detectar projectes d'innovació i potenciar el creixement i la millora dels seus projectes empresarials; facilitar l'accés al finançament públic i privat; proporcionar accés a serveis professionals de suport i eines; i promoure la innovació i la creativitat en diferents àmbits de la vida, especialment en diferents etapes de l'educació.

Podeu trobar més informació a la seva web: http://www.innobaix.cat/

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte