La Fundació Nou Xamfra s’adhereix a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

La Fundació Nou Xamfra, amb seu a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), i que es dediquen a la formació i a la integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual, s’ha incorporat com a nou membre de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

Des de fa més de 40 anys, a GrupXamfrà treballen per aconseguir el màxim nivell d’autonomia personal de les persones amb discapacitat intel·lectual. La seva voluntat és oferir-los els recursos necessaris en els àmbits de la formació, el treball, l’habitatge i el lleure, així com orientar i donar suport a les seves famílies. Per fer-ho, promouen actuacions, activitats i serveis que tinguin per finalitat la solució de necessitats bàsiques, el foment de la formació́ i la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

GrupXamfrà aglutina les actuacions i serveis de dues entitats privades: Fundació NouXamfrà i Fundació Xamfrà - Sant Miquel. Ambdues han consolidat la seva trajectòria i tasca social a Catalunya, especialment dins l’àrea d’influència del Baix Llobregat, Anoia, Penedès, Garraf i Barcelonès.

Podeu trobar més informació a la seva web: https://www.fundacioxamfra.cat/

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte