Jornada internacional de bones pràctiques de l’economia social en l’àmbit agroalimentari

La producció agroalimentària de proximitat i la comercialització de canal curt s’estan consolidant com a referents de qualitat i sostenibilitat alimentària.

Des de la proximitat, i des dels valors propis de l’economia social i cooperativa, comencen a emergir i a consolidar-se nous projectes en el sector agroalimentari que recullen el millor de les tradicionals cooperatives agràries per enfrontar nous reptes: l’aposta per productes autòctons i processos productius sostenibles, la lluita contra el malbaratament, la introducció de noves tècniques i metodologies (economia circular...), l’apropament del productor al consumidor i a la restauració....  

A la nostra comarca tenim un actiu de primer ordre: el Parc Agrari del Baix Llobregat, que esdevé un referent de cóm pot conviure i desenvolupar-se una activitat agrària en un entorn metropolità. Una manera de produir i de comercialitzar, des de la proximitat, que ofereix una àmplia gamma d’oportunitats per al desenvolupament de projectes de l’economia social i cooperativa en el nostre territori.

Per aquest motiu hem organitzat conjutament l'Ajuntament del Prat i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat una jornada per conèixer de primera ma la realitat del Parc Agrari i de les cooperatives agràries i agroalimentàries del nostre país.

Així mateix, tindrem l’ocasió de contrastar diferents experiències internacionals i de casa nostra que ens estimularan per continuar treballant des de la proximitat i la sostenibilitat i amb el valors del cooperativisme.    

La jornada tindrà lloc el dimarts 23 de maig de 2017

Hora: 10:00 – 14:30

Lloc: Auditori del Cèntric Espai Cultural

Plaça de Catalunya, 49-51

08820 El Prat de Llobregat

Metro Línia 9: Cèntric

Cal inscripció prèvia online

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte