Cercador de l'Observatori

OCBL

Naus i solars - AMB

Imatge naus i solars AMB

En el marc de les eines per a la reactivació de l'activitat econòmica del territori metropolità, l’Àrea Metropolitana de Barcelona presenta aquest cercador d'ofertes de naus i solars per municipi, polígon o àrea d'activitat econòmica.

L’eina, que també està disponible a través d’una app, presenta les ofertes vigents de terrenys i naus industrials dels 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, proporcionant informació sobre les característiques més importants d'aquestes ofertes: situació, superfície total, preu, dades de contacte, superfície de magatzem i d'oficina, alçada de la nau, potència instal·lada, etc.

Es proporcionen també filtres bàsics per cadascun dels paràmetres més importants: tipus d'oferta, superfície, preu i localització. Per complementar, a escala de polígon i municipi, es disposa dels paràmetres de referència següents: preus mitjans de venda i lloguer, desviació típica dels mateixos, superfície total en oferta.

Concretament, es pot trobar informació a través d’aquesta eina de 22 municipis del Baix Llobregat: Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues, Gavà, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte