“El Baix es mou” I Trobada d’empreses responsables i ètiques

La I Trobada d’empreses responsables i ètiques del Baix Llobregat, ha reunit aquest matí prop d’un centenar de persones a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Aquesta trobada organitzada pel Grup Incorpora Baix Llobregat, ha aplegat entitats i empreses que apliquen en el seu dia a dia la responsabilitat social corporativa.

La benvinguda ha anat de la mà de Josep Perpinyà i Palau, president del Consell Comarcal, Enric Net i Camats, president de Cordibaix i Jaume Farré Cortadellas, director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària “La Caixa”.

El president del Consell Comarcal ha destacat el treball coordinat que realitzen les entitats que conformen el Grup Incoropora del Baix Llobregat, un treball en xarxa que fa que els recursos i esforços que s’avoquen per cobrir les necessitats de les empreses i persones, siguin més eficients i s’assoleixin amb una major efectivitat els objectius que es persegueixen.

Tanmateix ha remarcat que a la comarca existeixen menys desigualtats que a la ciutat de Barcelona, fet que posa en valor la feina realitzada al Baix Llobregat.

Xavi Paz Penche, conseller de Polítiques de Benestar i Desenvolupament Social, ha tancat l’acte afirmant que el Consell Comarcal sempre estarà obert a l’acollida d’actes que afavoreixin l’enfortiment de xarxes adreçades a la inserció de col•lectius amb especials dificultats.
 
La xarxa d’entitats socials del Programa Incorpora de L’Obra Social de la Fundació La Caixa, constitueix una suma d’esforços en el desenvolupament d’accions de prospecció empresarial i d’intermediació laboral entre empreses i persones amb especials dificultats en procés de recerca de feina.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte