40 anys de feminismes al Baix Llobregat

Una seixantena de persones van participar el passat divendres a la Jornada "40 anys de feminismes al Baix Llobregat", organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i que va tenir lloc al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat.

La consellera de les Dones i Gent Gran, Vicky Castellanos, i la Primera Tinenta d'alcaldia delegada de Dones i Polítiques d'Igualtat, Lídia Muñoz Cáceres van donar el tret de sortida a una jornada que va girar entorn a dos eixos, d’una banda la història del moviment feminista a Catalunya a partir de les Jornades Catalanes de la Dona de 1976, de la mà de la historiadora, investigadora i escriptora, Isabel Segura Soriano, i de l’altre, l'inici d’un cicle de debats que tindran lloc a l’any 2017 i que han començat amb la violència masclista. L’encarregada d’obrir aquest cicle de debats va ser l’advocada i especialista en temes de violència masclista, Mercè Claramunt.

L'acte va ser conduït per la periodista Marta Corcoy, i va comptar amb la participació de persones expertes, entitats, col·lectius de la dona i responsables polítics i sindicals de l'àmbit d'igualtat del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte