Acord per impulsar la Formació Professional al Baix Llobregat

Ahir dimecres 9 de maig es van reunir el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i el Conseller d’Educació, Jordi Gil, amb la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat Nuria Vallduriola, el President d’AEBALL ( Associació empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat), Manuel Rosillo i el Delegat Territorial de PIMEC Agustí Miró, amb l’objectiu de detectar les mancances en la formació professional de la comarca.

En la reunió es va acordar crear una taula de treball conjunt amb els diferents agents del territori amb la finalitat d’aprofundir en l’anàlisi de la formació professional. Es va destacar també la importància de connectar i unir el sistema educatiu i el mon empresarial per tal d’adequar l’oferta i la demanda de llocs de treball, i ajustar la formació als nous requeriments de les empreses. Es d’interès comú trobar estratègies conjuntes que permetin impulsar la FP al territori, i en especial posar-la en valor, dotant-la del reconeixement que es mereix.

Properament es convocarà la taula per iniciar els treballs per assolir els compromisos que se’n derivin de l’anàlisi. Com a punt de partida es realitzarà  el divendres dia 12 de maig una jornada a la Biblioteca de Martorell, on es posaran en comú els reptes de la formació professional, les demandes laborals i la formació dual, entre d’altres.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte