Consell d'Alcaldes i Alcaldesses

El Consell d'Alcades i Alcaldesses del Baix Llobregat s'ha reunit avui a la seu del Consell Comarcal.

A la reunió s'han tractat temes com la mobilitat, les infraestructures, la situació de la sanitat, un nou model de sanejament d'aigües o la signatura per part dels alcaldes i alcaldesses, d'una Declaració a favor d'un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI.

S'han presentat les prioritats i millores necessàries en quan a la mobilitat i les infraestructures de la comarca, i s'ha acordat prioritzar-les i defensar-les de manera conjunta.

La situació i les necessitats de la sanitat pública al Baix Llobregat, tema que ja es va debatre amb anterioritat en diferents reunions, ha format part també avui de l'ordre del dia. Aquesta preocupació dels alcaldes i alcaldesses ja ha estat traslladada al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que ha mostrat una bona predisposició per elaborar un Pla Sanitari Comarcal, així com per treballar en un pla de xoc mentre s'acaba l'esmentat pla.

El tercer punt ha estat sobre un tema que ja s'ha treballat amb anterioritat amb els municipis afectats; es tracta d'un nou model de sanejament d'aigües, sobre el que els alcaldes i alcaldesses, han manifestat la seva preocupació i han demanat que el Consell Comarcal els continuï acompanyant en la seva gestió.

El darrer punt de l'ordre del dia ha estat l'aprovació de la Declaració a favor d'un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI.

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte