Consell d'Alcaldes i Alcaldesses

El Consell d'Alcades i Alcaldesses del Baix Llobregat es va reunir el divendres 7 a la seu del Consell Comarcal.

A la reunió es van tractar temes com la mobilitat, les infraestructures, la situació de la sanitat, un nou model de sanejament d'aigües o la signatura per part dels alcaldes i alcaldesses, d'una Declaració a favor d'un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI.

Van ser presentades les prioritats i millores necessàries en quan a la mobilitat i les infraestructures de la comarca, i es va acordar prioritzar-les i defensar-les de manera conjunta.

La situació i les necessitats de la sanitat pública al Baix Llobregat, tema que ja es va debatre amb anterioritat en diferents reunions, també va formar part de l'ordre del dia. Aquesta preocupació dels alcaldes i alcaldesses ja s'havia traslladat al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que va mostrat una bona predisposició per elaborar un Pla Sanitari Comarcal, així com per treballar en un pla de xoc mentre s'acaba l'esmentat pla.

El tercer punt va ésser sobre un tema que ja havia estat treballat amb anterioritat amb els municipis afectats; es tracta d'un nou model de sanejament d'aigües, sobre el que els alcaldes i alcaldesses, van manifestat la seva preocupació i van demanar que el Consell Comarcal els continués acompanyant en la seva gestió.

El darrer punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació de la Declaració a favor d'un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al segle XXI.

Declaració d'Alcaldes i Alcaldesses a favor d'un millor, més equilibrat i sostenible Baix Llobregat per al Segle XXI

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte