Conveni per impulsar l'activitat física i l'alimentació saludable

El president del Consorci del Parc Agrari, Josep Perpinyà,  i el secretari de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, Joan Guix, han signat aquest dimarts un conveni de col.laboració per impulsar, difondre i promocionar els programes de promoció de la salut.

El Parc Agrari del Baix Llobregat incorporarà itineraris saludables inclosos al Pla d'activitat física, esport i salut (PAFES) i impulsarà la inclusió dels establiments integrats en el grup Els sabors de l'Horta en el programa Amed, establiments promotors de l’alimentació mediterrània que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col.lectiva.

Per la seva part, Salut Pública inclourà el Pla d'activitat física, salut i esport dins l'àmbit del Parc Agrari, incorporant rutes recomanades dins d'espai natural que no interferiran en els camins agrícoles.

Així mateix, s'impulsarà el programa Aquí sí. Fruita i Salut que promou el consum de fruita fresca, variada de qualitat i de proximitat als establiments Els sabors de l'Horta, col.lectiu gastronòmic que recull l'oferta dels restaurants del Baix Llobregat que treballen el producte fresc del Parc Agrari.

El conveni recull també actuacions encaminades a oferir educació sanitària en l'àmbit de la protecció de la salut, amb informació i assessorament en els vessants alimentari i ambiental.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte