El Consell Comarcal acull un intercanvi juvenil sobre cultura urbana

Urban Culture, projecte impulsat per Taller d’Art, Cultura i Creació, i finançat pel programa Erasmus+ reuneix una quarantena de joves a Viladecans, Gavà i Castelldefels. Durant més d’una setmana es donaran cita una quarantena de joves d’Eslovàquia, Estònia, Grècia, Romania, Itàlia i Catalunya per debatre i treballar entorn a la cultura urbana i els estereotips que arrossega.

Des de l’11 fins al 17 de juliol els i les joves treballaran entorn al rap, el hip-hop i el graffiti, amb l’objectiu de trencar els tòpics que hi ha al voltant de la cultura urbana. Els i les participants realitzaran tallers, debats i dinàmiques en pro de l’autogestió per defensar que no és certa l’associació infundada que es fa, entre d’altres, entre vandalisme i l’art de carrer.

La setmana conclourà amb una mostra oberta a la ciutadania el proper dilluns 17 de juliol a partir de les 19.30h al Parc del Torrent Ballester de Viladecans. No obstant, no serà l’únic espai en que els joves ensenyaran allò après al públic assistent. El projecte se suma també a la programació del festival StreetFest de Gavà, on hi haurà un espai dedicat a Urban Culture a través d’una intervenció artística en viu i una performance de dansa urbana i rap.

La iniciativa que gestiona el Consell Comarcal del Baix Llobregat, juntament amb els municipis de Gavà, Castelldefels, Viladecans, El Prat, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts, ha estat impulsada per Taller d’Art, Cultura i Creació, i finançada gràcies al programa europeu Erasmus +.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte