El Consell Comarcal guardonat amb el Segell Infoparticipa 2016

El passat dimecres 19 d’abril, la sala d’actes de l'edifici del Rectorat del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona va acollir la quarta edició de guardons InfoParticipa a Catalunya, que premia la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP). Enguany han rebut el guardó 93 Ajuntaments, 3 Diputacions, i 5 Consells Comarcals, entre ells el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El Conseller de Règim Interior, Hisenda i Acompanyament Local i President de la Comissió d’Administració Electrònica, Transparència i Comunicació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Enric Carbonell, va recollir el premi de la mà de Victòria Camps, presidenta del Consell Certificador; Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya; i Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A l'acte de lliurament dels segells Infoparticipa també van participar Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor política, amb la  conferència “Transparència més enllà del portal (i del segell)” i Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Infoparticipa és un projecte desenvolupat pel LPCCP, des de l'any 2012, l'objectiu del qual és avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat. Per a això, publica els resultats en un mapa georeferenciat les fitxes corresponents a cada entitat, en què es poden veure les puntuacions obtingudes i la informació que permet contrastar les dades de l'equip d'investigació amb la informació de les webs corporatives.

 

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte