El Consell Comarcal s’adhereix a la convocatòria d’Aturada de País de la Taula per la Democràcia de demà 3 d’octubre

El Consell Comarcal s’adhereix a la convocatòria d’Aturada de País de la Taula per la Democràcia de demà 3 d’octubre i condemna enèrgicament la violència exercida per part de forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O.

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, el Consell Comarcal, d’acord amb els representants dels treballadors i treballadores, s’adhereix a la convocatòria d’aturada convocada per demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

Aquesta adhesió prevista per demà 3 d’octubre comporta que el Consell Comarcal suspèn totalment la seva activitat institucional, mantenint els serveis mínims.

El Consell Comarcal rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta el seu compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics així com del model de convivència de la societat catalana.

La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup d’entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies.

El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les entitats i organitzacions següents: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; i Unió de Pagesos.

Baix Llobregat, 2 d’octubre de 2017

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte