El Consell Consultiu de la Gent Gran posa en marxa una campanya de comunicació

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat és un òrgan de participació i consulta de les persones grans de la comarca.

Està format per delegades i delegats d’Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Cornellà, Esparreguera, Gavà, Martorell, La Palma de Cervelló, El Prat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles, així com els sindicats UGT i CCOO, i l’Associació de Familiars d’Alzheimer.

Els Consell Consultiu emet anualment diversos dictàmens sobre temes que els afecten i preocupen, com per exemple que Catalunya disposi d’una llei de gent gran, la sanitat, els maltractaments a la gent gran, la situació de la llei de dependència, la mobilitat, etc.

Durant el 2017, bona part dels treballs del Consell Consultiu s’han centrat en donar a conèixer la seva tasca al territori, amb una campanya de difusió que inclou un video promocional i actes de presentació i xerrades a molts municipis.

Divendres 20 d’octubre es va donar el tret de sortida a Esparreguera, en un acte on es va presentar el vídeo promocional del Consell Consultiu, i aviat es continuarà amb presentacions a Sant Vicenç dels Horts i Sant Andreu de la Barca.

Vídeo Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte