El Consorci de Turisme impulsa un pla per a la dinamització turística de la zona nord de la comarca

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat està impulsant la creació d’un Pla de Turisme de la zona nord de la comarca, que impulsi els atractius turístics dels municipis d’Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Martorell, Collbató, Sant Esteve Sesrovires i Castellví de Rosanes.

L'objectiu d'aquest pla és millorar l’oferta turística de la zona nord del Baix Llobregat i posar en valor tots aquells recursos de què disposa cada municipi, així com crear nous productes de promoció turística. I tot plegat buscar també un relat turístic que englobi tota la zona. Per elaborar aquest projecte des del Consorci de Turisme estan mantenint reunions amb els diferents ajuntaments implicats, tant en l’àmbit polític com en l’àmbit tècnic, en aquest darrer cas de diferents departaments municipals. També es mantenen reunions amb experts locals i diferents agents implicats en l’àmbit turístic.

La zona nord del Baix Llobregat té la gran potencialitat que representa estar a prop de Barcelona i també de la muntanya de Montserrat, sobretot per atraure visitants i turistes.

Es tracta d'un un estudi molt pràctic que, a banda de revisar els recursos turístics de cada municipi, permetrà creuar els recursos de cada població per generar nous atractius i nova oferta turística a la zona. A més, l’estudi es beneficiarà i es complementarà amb el Pla de Senders Turístics del Baix Llobregat i el projecte de la Via Blava Llobregat. 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte