El parc de Torreblanca col·labora en l’exposició de Roses organitzada per les festes de primavera de Sant Feliu

El parc de Torreblanca exhibeix rosers arreu dels parterres del recinte, conreades pels Amics de les Roses, i formen part de l’exposició de roses organitzada per les festes de la primavera de Sant Feliu, que tenen lloc els dies 9, 10 i 11 de maig.

El Consell comarcal del Baix, que gestiona el parc junt amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), va acordar amb l’Associació Amics de les Roses un conveni de cessió de diversos espais del parc perquè s’hi plantessin rosers.

Les roses estan lligades històricament al parc de Torreblanca. L’Associació d’Amics de les Roses conreen diversos parterres i mantenen el caràcter que tenia el parc en la seva època d’esplendor.

Ara que els rosers han florit, el parc de Torreblanca s’ha convertit en un dels aparadors més acolorits que formen part de l’exposició de roses de Sant Feliu.

El pregó de les Roses inicia les festes de la Primavera. Té lloc divendres 9 de maig a les 19 hores a l’Auditori del Palau Falguera. El pregoner és Francesc Baltasar i Albesa, alcalde de Sant Feliu de 1979 a 2000. Aquest acte comptarà amb la presència de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. Posteriorment, s’inaugurarà formalment la 56a Exposició Nacional de Roses i la 35a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

 

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte