Es reuneix la Taula territorial per a la millora de la qualitat de l'aire

El divendres 10 de març, el Castell de Pallejà va acollir la reunió de la Taula territorial per a la millora de la qualitat de l’aire del Baix Llobregat.

A la trobada van assistir el Conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Jesús Blanco, la Directora de Serveis Ambientals de l’AMB, Isabel Doñate, el Director de l’Àrea de Planificació Estratègica, Francesc Magrinyà, així com alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, i tècnics i tècniques de 10 municipis que tenen una problemàtica similar pel que fa a la qualitat de l’aire, i que busquen dur a terme accions conjuntes que permetin assolir resultats eficients. Aquests municipis són: Castellvisbal, El Papiol, Molins de Rei, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Cervelló, La Palma de Cervelló i Pallejà.

En la reunió es va acordar sol.licitar a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’un Pla supramunicipal de millora de la qualitat de l’aire, el qual haurà d’incloure un inventari d’emissions atmosfèriques, així com un seguit d’accions que han de permetre millorar la qualitat de l’aire de la zona.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte