II Copa de les Muntanyes del Baix

Els organitzadors de la II Copa de les Muntanyes del Baix, Cirera Trail (Santa Coloma de Cervelló) i Cursa de la Roca Negre (Sant Boi de Llobregat), juntament amb el President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i el Conseller de Medi Ambient, Jesús Blanco, van presentar ahir l’edició d’enguany de les curses que passaran per pistes i corriols dels termes municipals de Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Sant Climent de Llobregat.

Es tracta d’un circuit pensat per poder gaudir de l'entorn i d'unes vistes espectaculars del Delta del Llobregat, que crea un relació d’hàbits saludables de l’esport a l’aire lliure amb la sostenibilitat i el medi ambient, i que a més a l’edició d’enguany es crea una cursa pels més petits.

La primera, la Cirera Trail 2017, és realitzarà el 14 de maig amb un recorregut de 18 km, la segona, la cursa de La Roca Negra 6, serà el 4 de juny amb un recorregut de 25 km.

Totes les persones que realitzin aquestes curses, sumaran els temps obtinguts en totes dues proves i podran optar al premi Muntanyes del Baix 2017.

El Conseller de Medi Ambient va felicitar a la organització d'aquestes curses per contribuir al projecte de les Muntanyes del Baix de defensa i conservació d'aquetes muntanyes que tant estimem en aquesta comarca.

Web de la Cirera Trail

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte