La Diputada de Salut Pública i Consum visita el SCM

El passat dijous 6 de juliol, el Servei de Control de Mosquits va rebre la visita de la Diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, el Gerent de Salut Pública, Albert Martín i de la Cap de Servei, Cati Chamorro, que van estar acompanyats per part del Consell Comarcal, pel president, Josep Perpinyà, el Conseller de Política Territorial i Joventut, Miquel Comino i els responsables del servei, Carles Aranda i Roger Eritja.

La visita va consistir en una rebuda i exposició dels problemes de control de mosquits, incidint en la seva vessant de Salut Pública com a transmissors de malalties.

Posteriorment es van visitar les instal.lacions amb l'insectari on es cria el mosquit comú, Culex pipiens, els tallers i magatzems, els vehicles de tractaments i la maquinària utilitzada. També es van mostrar els insecticides biològics que el SCM utilitza així com els sistemes de captura de mosquits per a la seva avaluació.

Per finalitzar es visitaren les instal.lacions de cria del fartet, espècie de peix autòctona depredadora de larves de mosquits.

El Servei de Control de Mosquits és una eina fonamental per a la salut de la població de la nostra comarca.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte