Mobilitza't per un aire més net

Aquest diumenge es va celebrar al Baix Llobregat la catorzena edició de la BaixCicletada, activitat emmarcada dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que enguany ha tingut per lema “Mobilitza’t per un aire més net”.
 
La BaixCicletada és una passejada popular en bicicleta, que finalitza el seu recorregut al Parc Torreblanca. Un dia pensat perquè famílies i amants de les bicicletes prenguin els carrers del Baix Llobregat, amb un transport més sostenible, segur i saludable.
 
El recorregut efectuat per les persones participants tenia dos punts de sortida: L’Hospitalet i Sant Boi, i al llarg de l’itinerari s’incorporaven participants d’Esplugues, Sant Just Desvern, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu.
 
En aquesta edició han participat prop de 500 persones. Aquesta participació ha suposat una reducció de 7.217 gr en les emissions de NOx i de 548 gr de partícules PM10.
 
Per concloure la Baixcicletada, va tenir lloc el sorteig d’obsequis entre les persones participants: cinc bicicletes i diversos lots amb diferent material de ciclisme, que han estat cedits per Uualk, Bikestocks, Sprint Bike, Alusport, Bicibox, Monty i Soler i Sauret.

El lliurament d’obsequis va anar a càrrec d’Elena Amat, regidora de Mobilitat de Sant Boi de Llobregat, Rafael Jiménez, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Hospitalet de Llobregat, Josep M. Rañé, 4t tinent d’alcaldia i regidor de Mobilitat i Transport de Sant Feliu de Llobregat, Gina Pol, 3a tinenta d’alcaldia i presidenta de l’Àrea de Serveis Generals, Economia i Sostenibilitat de Sant Just Desvern, Eduard Sanz, 1r tinent d’alcaldia, regidor de Transport i Mobilitat d’Esplugues de Llobregat, Manuel Ceballos, tinent d’alcalde, regidor de Territori i Sostenibilitat de Cornellà de Llobregat, Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, i vice-president de l’EMT, i Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte