Nou conveni per a la protecció, millora i desenvolupament integral del territori agroforestal de les Muntanyes del Baix

El dijous dia 5 d'octubre s'ha reunit la Comissió de Seguiment de les Muntanyes del Baix a la seu del Consell Comarcal amb assistència de 14 ajuntaments presidits pel Conseller Comarcal de Medi Ambient, Sr. Jesús Blanco.

En aquesta reunió s'ha donat el vist-i-plau al nou conveni marc de col·laboració per a la protecció, millora i desenvolupament integral del territori agroforestal de les Muntanyes del Baix. A partir d'aquest moment el conveni ha de ser aprovat pels ajuntaments i pel Consell Comarcal.

Amb aquest conveni -que substitueix l'anterior del 2007 per donar-li un nou impuls- s'estableixen els objectius i es regulen els procediments de col·laboració entre els ajuntaments i el Consell Comarcal per a treballar conjuntament en en el desenvolupament d'estratègies i accions orientades a la protecció, millora i desenvolupament del patrimoni natural, les activitats agrícoles i forestals i altres activitats econòmiques complatibles, així com les infraestructures d'ús públic i de lleure.

L'àmbit territorial de les Muntanyes del Baix inclou els espais no urbanitzables de muntanya de la comarca del Baix Llobregat situats entre el delta del Llobregat, el riu Llobregat, el riu Anoia i el Parc del Garraf.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte