Consell de Salut del Baix Llobregat

El Consell de Salut del Baix Llobregat es va constituir el 31 de gener de 2019, sent el primer Consell de Salut en l’àmbit comarcal de tota Catalunya. 

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en sessió plenària celebrada el dia 17 de desembre de 2018, va aprovar Reglament Orgànic i de Funcionament del Consell de Salut del Baix Llobregat.

És objecte del Consell de Salut, promoure la participació dels ajuntaments, amb la col·laboració dels agents socials i econòmics, les institucions, entitats, plataformes i associacions comarcals, representatives i implicades en els aspectes relacionats amb la salut a la comarca.

Es pretén establir un marc de treball comú en l’àmbit de la salut i en els recursos i serveis de salut del Baix Llobregat, a partir de la creació d’un espai estable de debat, contribuint a la millora de la qualitat dels recursos disponibles.

Objectius:

  • Apropar-nos a la situació dels diferents serveis de salut pública de la comarca.
  • Detectar i vincular els diferents agents socials protagonistes de la Salut de la comarca al Consell de Salut.
  • Estimular la participació en un espai de reflexió i debat per part de les diferents administracions, professionals i pacients del Baix Llobregat.
  • Promoure la transversalitat en l’abordatge del pacient, estimulant sobretot la relació entre salut mental, serveis socials i salut.
  • Impulsar la creació i dinamització de Consells de Salut dels municipis del Baix Llobregat i la vinculació al Consell de Salut del Baix Llobregat.
  • Avaluar i analitzar aquells indicadors estratègics relacionats amb la salut que ens puguin ser útils per entendre la situació de l’atenció sanitària de la comarca.

Notícia de la constitució del Consell de Salut

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte