Ajuts de Menjador Escolar

Convocatòria d'Ajuts Individuals de Menjador Curs 2022-2023

Com presentar un recurs de reposició a una denegació de sol·licitud d'ajut de menjador escolar 2022-2023

Termini Fins el dia 2 d'octubre de 2022

-Serà necessari complimentar el model de recurs de reposició model de recurs de reposició AIM  i adjuntar la document necessària.

En cas de no haver incorporat a un membre de la unitat familiar també adjuntar el model de sol·licitud amb les persones no incorporades: model sol·licitud AIM 2022-2023

 

Es pot presentar en la seu electrònica del Consell Comarcal, amb certificat digital, idecat mòbil,...: seu electrònica o en el registre del seu ajuntament.

Per seguir l'estat del recurs de reposició por consultar el cercador ajuts de menjador o mitjançant el seu centre escolar.

Correspon al Consell Comarcal l’atorgament d’ajuts individuals de menjador per raons socioeconòmiques, d’acord amb la disponibilitat pressupostària i la puntuació derivada de la valoració de les condicions socials, econòmiques, geogràfiques i familiars dels sol·licitants. 

Qui pot demanar un ajut individual de menjador escolar?

Els ajuts de menjador escolar estan adreçats a l’alumnat de centres sufragats amb fons públics de la Comarca del Baix Llobregat, de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que tenen necessitats socioeconòmiques i/o dificultats geogràfiques per accedir al seu centre escolar,  al qual no li correspongui la gratuïtat del servei de menjador.

DECRET 160/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el servei escolar de menjador als centres docents públics.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte