Les Muntanyes del Baix

Millora i gestió integrada de les zones agrícoles i forestals

 

L’àmbit territorial de les Muntanyes del Baix inclou els espais no urbanitzables de muntanya de la comarca del Baix Llobregat situats entre el delta del Llobregat, el riu Anoia i el Parc del Garraf.

Els municipis que l’integren són: Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell,  Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Viladecans.

L’any 2006 i posteriors el Consell Comarcal i els ajuntaments van signar el Conveni marc de col·laboració en la protecció, millora i gestió integrada de les zones agrícoles i forestals de les Muntanyes del Baix.

Aquest any 2018 es signarà el nou Conveni Marc de col·laboració per a la protecció, millora i desenvolupament integral del territori agroforestal de les Muntanyes del Baix.

Les finalitats d’aquest conveni són:

1.    Promoure la preservació i millora dels valors naturals, ambientals i econòmics del medi agroforestal.
2.    Desenvolupar les activitats agrícoles, forestals i de lleure.
3.    Coordinar les actuacions dels ajuntaments en el medi agroforestal, intercanviar experiències, i tendir a unificar els criteris d’intervenció entre municipis veïns.
4.    Establir i consolidar  mecanismes de coordinació i la cooperació entre els ajuntaments i ens supramunicipals per a la consecució d’objectius comuns.
5.    Establir i fomentar mecanismes de  col·laboració i suport amb els agents privats del territori.
6.    Cercar la col·laboració d’altres administracions públiques, institucions científiques i altres entitats.
7.    Difondre entre la població els valors i les funcions d’aquest territori, així com el respecte al patrimoni natural, les activitats econòmiques que s’hi desenvolupen, i a les infraestructures de lleure i els seus usuaris.
8.    Projectar i executar accions per assolir les finalitats esmentades.
 

Descarrega't els documents del Pla Director de les Muntayes del Baix:

Document 1: Diagnosi - Document 2: Programa d'accions 2009-2018

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte