XII Jornada Comarcal de Joventut. Joves i imatge personal

El proper dilluns 9 d’abril  tindrà lloc a l’espai Baronda d’ Esplugues de Llobregat, la XII Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat. L’acte s’iniciarà a les 9:15 hores, amb la presentació de Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat,  Antoni Garcia, diputat delegat  d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Marta Vilalta, directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En aquesta edició, la Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat tractarà sobre la Imatge que projecten els joves a través de les xarxes socials i de reflexionar des de qualsevol vessant de la importància que aquesta té per conscienciar  a les persones joves de les repercussions que poden obtenir.

S’expressarà també com treballen les administracions publiques, entitats, professionals, associacions, etc., que dia a dia s’impliquen per aconseguir que els i les joves rebin un missatge de suport i propostes de valor amb total  autonomia. 

La Jornada començarà amb la conferència “Marca Personal en l’entorn digital> 10 segons que valen una carrera professional.“ a càrrec de Guillem  Recolons, expert i professional en personal branding amb un ampli currículum  i  fundador de Soymimarca entre d’altres, i  continuarà amb un seguit d’experiències relacionades amb la temàtica

Inscripcions i programa

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte