Visitem la Fundació FIL (Fundació Integració Laboral)

Des de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat vam visitar la Fundació Integració Laboral (FIL), ubicada a Esparreguera. per saber més del seu projecte d'economia social. Fil és un centre especial de treball fundat pels ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat: Abrera, Collbató, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires i Esparreguera que té per objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat o risc d’exclusió social d’aquesta àrea geogràfica.

Àuria Grup és l’encarregat actual de la gestió empresarial, comercial i administrativa del FIL. El grup ÀURIA, format pel centre especial de treball Àuria cooperativa i la Fundació Privada Àuria, és un grup d’entitats capdavanteres del tercer sector que treballa per la qualitat de vida, la participació de les persones en risc d’exclusió, la inserció laboral, la creació de treball i la transformació social. Àuria aglutina una base social de més 1.200 persones i més de 600 professionals, sent de l’empresa més gran de la Comarca de l’Anoia.

Podeu trobar més informació a: http://www.auriagrup.cat/index.php/grup-auria/fundacio-integracio-laboral-fil

Imatges addicionals: 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte