El Parc Torreblanca

Entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i a tocar de Sant Feliu de Llobregat, Torreblanca ha estat des de sempre un lloc privilegiat de trobada dels tres municipis, dels quals n’ha esdevingut el parc central.

Al cor del parc, el magnífic jardí romàntic de finals del segle XIX ens introdueix en un món ple d'encant i misteri. El seu disseny fantasiós parteix de la idea d'imitar les formes i els elements propis de la natura, amb grutes, illes, coves, llacs i salts d'aigua, envoltats d'una vegetació exuberant i diversa, en lliure creixement, que converteix aquest espai en la part, sens dubte, més impactant del parc. Al seu entorn, el parc modern segueix la traça dels antics camps de conreu de la finca amb una estructura de grans trapezis que envolten els vells jardins.

Horaris i característiques generals:

Tancat dilluns no festius

 • Gener, Febrer, Març, Octubre, Novembre i Desembre, obert de 10.00 h* a 17.45 h**
 • Abril, Maig i Setembre, obert de 10.00 h* a 19.45 h**
 • Juny, Juliol i Agost, obert de 10.00 h* a 21.45 h**

El parc té quatre accèssos:

 • * La primera porta que s'obre (10.00 h) és la que està situada al C. Torreblanca (aparcament públic)
 • ** La darrera porta que es tanca (depenent de l'època de l'any) és la que està situada a la rotonda del TramBaix.

El tancament del parc s'avisa mitjançant toc de sirena.

Parc d'interès històric-arquitectònic, espai catalogat com d’especial interès amb vegetació singular que cal tenir cura i protegir, jardí històric, escultura, llac, estany, vista panoràmica, fonts d'aigua potable, jocs infantils, jocs gimnàstics, cistelles de bàsquet,  aparcament, cafeteria, WC. a estructura de grans trapezis que envolten els vells jardins.

Inauguració: 2005
Superfície: 9,6 ha

 • Prohibida la circulació de vehicles.
 • No existeix zona picnic.
 • Els gossos han d'anar lligats.
 • WC
 • Servei de bar:
  Horari estiu (juny, juliol i agost): Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 15:00.
  Resta de l’any: Dissabtes, diumenges i festius de 12:00 a 15:00. Altres horaris: concertar trucant al Telf. 686737342 (aniversaris, events...)

Esplais/escoles/grups: Les àrees per activitats són la pineda, platanera i plaça de la Torre . Per la resta del parc s’haurà d’anar en grups controlats pels educadors.

Per a totes les activitats i actes cal presentar, amb la sol·licitud, la corresponent assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l’activitat en el parc (pòlissa i justificant de pagament).​

Com arribar? - Plànol del Parc Torreblanca

La visita del parc és gratuïta, subjecta a la normativa d’horaris aprovada. Estan obligats al pagament del preu públic regulat en les ordenances les persones físiques o jurídiques que utilitzin els diferents espais del recinte de manera privativa i/o captin imatges amb finalitats comercials o potencialment comercials, en tot cas prèvia autorització del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Imatges addicionals: 
Banc romàntic a la vora del llac

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte