Tres65. Una cooperativa d'última tecnologia

Aquest any s'ha constituït a Corbera de Llobregat la cooperativa Tres65. Aquesta cooperativa de treball associat proporciona serveis informàtics per gestionar clubs esportius i també grans esdeveniments esportius.

Tres65 és un exemple clar de com les cooperatives també poden ser altament tecnològiques, ja que fa servir l’última tecnologia per proporcionar els seus serveis.  Així, moltes entitats esportives amb socis i sòcies ja utilitzen els seus serveis per administrar el seu planter amb efectivitat i rapidesa: o per gestionar les altes, baixes i renovacions.

Un dels altres serveis que els contracten és el control d’accessos i d’assistència en temps real. Aquesta cooperativa fa servir dispositius de mà amb sincronització entre portes, que s’actualitzen al moment, per oferir la seguretat més avançada als clubs esportius. Això els permet conèixer en tot moment quina és l’assistència al camp o premiar els socis més assidus a l’estadi. Així, entitats esportives professionals de futbol, basquet o handbol de primer nivell ja han començat a utilitzar els seus servies a les seves instal·lacions.

Trobareu més informació a https://www.tres65.es/

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte