Jornada: "La reforma horària: una oportunitat per a la igualtat"

El proper dimarts 21 de març tindrà lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, la segona jornada del cicle "40 anys de feminismes al Baix Llobregat".

En aquesta ocasió, la jornada pretén analitzar la reforma horària, una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps, però des d'una perspectiva de gènere, incidint en l'oportunitat que aquesta suposa per avançar cap a la igualtat efectiva de dones i homes.

Per fer-ho, comptarem amb la presència de la Sara Berbel Sànchez, doctora en Psicologia Social, directora general de Barcelona Activa, i una de les impulsores de la iniciativa, i es presentaràn algunes experiències en l'àmbit del comerç.

A la jornada també es presentarà l'informe "Dones, la baula feble del mercat de treball", que l'Observatori Comarcal i el Consell de les Dones publiquen amb motiu del Dia Internacional de les Dones, i que analitza la seva situació real al mercat de treball.

Un altre dels objectius de la jornada és activar el debat feminista a la comarca de cara a la celebració del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, a finals de 2018.

 

Enllaç inscripcions

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte