Presentació

Recentment s’han commemorat els 40 anys de feminismes al Baix Llobregat, una comarca on el moviment feminista té una important i llarga trajectòria, que a dia d’avui continua deixant la seva empremta a pobles i ciutats. El Baix Llobregat tal i com es actualment, és en bona part el fruit d’anys de lluites, reivindicacions i treball de moltes dones que, amb el seu esforç, van assolir fites tan importants com per exemple la creació de centres de planificació familiar a tot el territori.

Ara, 16 anys després de la celebració del 1r Congrés de les Dones del Baix Llobregat a Sant Boi, i amb tres congressos més celebrats a Sant Feliu, Viladecans i Gavà, presentem el 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, amb el moviment feminista més viu que mai, i amb la sensibilització del món polític, social i econòmic cap a l’eradicació de les desigualtats de gènere i cap a l’assoliment real de la plena ciutadania de les dones.

Des de l’abril fins al setembre, els pobles i ciutats del Baix Llobregat s’ompliran d’activitats pre-congressuals, que esdevindran espais de participació, debat i reflexió entorn als sis àmbits temàtics que estructuraran aquest Congrés:

  1. Transversalitat de gènere a les polítiques públiques.
  2. Economia feminista.
  3. Dones tech.
  4. Les dones als mitjans de comunicació.
  5. Violències masclistes.
  6. Esport femení.

El 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat es celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre a la ciutat de Castelldefels.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte