Enfeina't

Enfeina’t és un programa que facilita la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral.  A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones tindran una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

El projecte s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, contractarà un total de 19 persones, amb una durada de 6, 9 o 12 mesos en funció del servei a desenvolupar. Mitjançant aquestes contractacions es posaran en marxa projectes comarcals en els àmbits de:

  • Medi ambient, energies i sostenibilitat.
  • Serveis a la comunitat.
  • Educació.
  • Tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Manteniment urbà i manteniment i reparació d’instal•lacions i habitatges.
  • Serveis de proximitat i atenció a les persones.

Les persones a contractar hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat o Vallirana.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha rebut una subvenció per a la realització del projecte de 543.443,96 euros.

El projecte Enfeina’t està promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i està finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte