Servei d'Atenció Domiciliària

  • On podeu demanar material de protecció per als treballadors/es d'atenció domiciliària tant d'empreses com d'ens locals?  Si necessiteu material d’EPIs per les vostres treballadores familiars podeu posar-vos en contacte amb el Market Place a través del següent enllaç.
  • Quines mesures de seguretat heu de prendre els/les Treballadors/es Familiars quan aneu a un domicili? Consulteu les mesures al següent enllaç.
  • Quines accions de coordinació s'han de portar a terme entre els centres de dia de gent gran i els serveis d’atenció domiciliària?

Actuacions que han de dur a terme els centres de dia de gent gran:

El centre de dia ha d’identificar les persones en situació de vulnerabilitat que necessitin continuïtat d’atenció a la seva llar, tenint en compte els criteris següents: 

  1. Persones en situació de dependència que viuen soles i no tenen suport familiar. 
  2. Persones en situació de dependència que, tot tenint suport familiar, aquest es pot considerar insuficient. 
  3. Altres criteris de vulnerabilitat que considerin els mateixos serveis socials.

Actuacions de les àrees bàsiques de serveis socials o del servei d’atenció a domicili:

  • D’acord amb la derivació i la informació facilitada pel centre de dia, s’ha d’activar l’atenció domiciliària o el servei d’àpats a domicili.
  • L’ABSS o entitat SAD ha d’informar diàriament al referent del servei territorial corresponent del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (DTSF) dels casos que els centres de dia li han derivat.

La direcció general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat establirà mitjançant el Contracte Programa les mesures necessàries per fer-se càrrec del cost addicional que pugui suposar als ens locals aquestes mesures pel que fa a una major cobertura de SAD o d’àpats a domicili.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte