Cultura

Foment de la cultura i conservació de la història

El Departament de Cultura del Consell Comarcal del Baix Llobregat des de fa anys ha impulsat actuacions conjuntes amb els ajuntaments de la comarca i les entitats amb l’objectiu de posar en relleu el patrimoni de la comarca.

En aquest sentit, es continuen realitzant les Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat que són, des de fa 25 anys, un punt de trobada i de debat per a totes les persones que volen conèixer el patrimoni de la comarca, convertint-se en un espai privilegiat d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències.

El Consell també gestiona l’Arxiu Comarcal en què es fomenta el suport als ajuntaments i la custòdia dels arxius per aquells municipis més petits, i en el que s’ofereixen diferents serveis, tant a administracions com a la ciutadania.

Una altra línia de treball  és el suport a entitats d’àmbit comarcal, des dels finals dels anys 90 es col·labora amb el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat amb la finalitat de desenvolupar projectes de coneixement i divulgació de la realitat comarcal.

Els principals objectius que es pretenen és fomentar, dur a terme i divulgar els valors culturals, científics i artístics i, particularment, els aspectes d’investigació, conservació i divulgació de la història, l’arqueologia, la bibliografia, el patrimoni artístic, les arts escèniques, els musicals, la literatura, el folklore, la geografia i les ciències naturals de la comarca del Baix Llobregat.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte