Ocupació, Orientació i Formació

El Consell Comarcal del Baix Llobregat porta la gestió de projectes relacionats amb polítiques actives d’ocupació que tenen com a finalitat principal la inserció laboral de persones que es troben en situació d’atur.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat té una dilatada experiència en la realització d’aquest tipus de projectes, i aquestes iniciatives s’emmarquen dins del treball que conjuntament i en coordinació i consens amb els 30 ajuntaments de la comarca i amb els principals agents socials i econòmics del territori, es venen realitzant des de fa gairebé vints anys.

La realització d’aquest tipus de projectes per part del Consell Comarcal obeeix a, principalment, dos motius. El primer, perquè per la naturalesa d’algun d’aquests projectes l’escala més òptima de gestió és la comarcal, i  segon, perquè per la dimensió d’algun dels municipis de la comarca resulta més eficient la gestió agregada i mancomunada dels serveis que no un disseny i plantejament exclusivament municipal.

En relació a la tipologia d’aquests programes és força diversa, contemplant tant programes d’ocupació (intermediació, orientació i inserció laboral), com programes formatius, programes d’experiència i capacitació professional com programes mixtos ocupació - formació.

 

 

 

 

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte