Indústria

 

Destacat

Notícies

La Indústria Catalana 


Web de la Direcció General d'Industria del Departament d'Empresa i Treball  amb informació sobre el Pacte Nacional per la Indústria, l'Observatori d'Indústria i altres informacions d'interès. 

Ajuts i serveis per a l'empresa a Catalunya


Cercador d'ajuts i serveis elaborat per ACCIÓ, amb tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya.

SIPAE, Sistema Informació Polígons d'Activitat Econòmica


El SIPAE és una base de dades dels polígons d'activitat econòmica existents i desenvolupats que incorpora les seves dades identificatives. Aquesta aplicació permet fer consultes temàtiques i per territoris de la base de dades, i ha de servir per definir actuacions que permetin millorar la competitivitat dels polígons, de les empreses que hi estan instal·lades i facilitar l'atracció d'inversions.

Com a continuació del projecte del SIPAE, El Pacte Nacional per la Indústria 2022-2025 té entre les seves actuacions tenir un mapa actualitzat de sòls no desenvolupats i programats per a activitat econòmica amb la informació detallada de les principals característiques i calendari previst de desenvolupament d’aquest sòl.  

UBICA EMPRESA, Cercador Inmobiliari per a Empreses


El Servei Ubica empresa impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB recull en un únic portal web informació actualitzada i contrastada de les ofertes immobiliàries destinades a l’activitat econòmica. L’objectiu principal és incrementar i millorar el teixit empresarial dels polígons d’activitat econòmica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i actualment inclou també la resta de poblacions de tota  província de Barcelona gràcies a l’acord entre l’AMB i la Diputació de Barcelona.             

OPTIMA, Oficina Pública per a al Transformació de les Industries de la Mobilitat i Automoció


L'Oficina Pública per a la Transformació de les Indústries de Mobilitat i Automoció ofereix els seus serveis a totes les empreses catalanes que participen en la cadena de valor de la indústria de la mobilitat i l'automoció, així com totes aquelles que operen en l'àmbit de la nova mobilitat, més digital i sostenible.                          

Catalonia Industry Suppliers


Directori de proveïdors industrials catalans amb més de 5.000 empreses fabricants de diversos sectors productius. Tots els proveïdors són empreses industrials amb centres productius a Catalunya i, totes elles empreses exportadores amb capacitat productiva.
Es una eina que facilita la visibilitat a escala mundial, ja que qualsevol client internacional que vulgui trobar nous proveïdors els localitzarà fàcilment a traves d’aquesta eina que proporciona informació de productes, aplicacions i dades de contacte dels fabricants i productors.

Ecosistema d'Innovació LAB3040


LAB3040, és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona, que té com a objectiu crear una xarxa de connexió entre els agents d’innovació de l’ecosistema de Catalunya on cooperen corporacions, pimes, universitats, centres tecnològics i administració pública i que a la vegada ajudin a posicionar el territori com a HUB de referència a nivell europeu.

Serveis de Promoció Econòmica i Suport Empresarial al Baix Llobregat


                                    

Altres enllaços d'interès


 

     

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte