Acció formativa gratuïta sobre les formes jurídiques d'associacions i cooperatives, oberta a totes les gestories i assessories del Baix Llobregat

L'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat ha organitzat mitjançant l'Ajuntament de Vallirana una acció formativa gratuïta sobre les formes jurídiques d'associacions i cooperatives, oberta a totes les gestories i assessories del Baix Llobregat. Us adjuntem el programa amb el contingut de la mateixa.

Us indiquem el programa amb el contingut de la mateixa.

PROGRAMA:

9.45 h Rebuda dels assistents.

10.00 h Benvinguda a càrrec de la Regidora d’Ocupació, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Vallirana, Nuria Ruiz López

10.10 h Sessió de sensibilització “Formes Jurídiques d’associacions i cooperatives” Objectiu: Donar a conèixer la forma jurídica cooperativa com a fórmula empresarial útil en processos d’emprenedoria
1. Què és una Cooperativa i diferències respecte altres formes jurídiques
2. Aspectes Laborals dels socis de treball
3. Aspectes Fiscals i Comptables
4. Procés de constitució d’una Cooperativa
5. La transformació d’altres formes societàries en Cooperativa
6. Ajudes, subvencions i finançament

11.10 h Diàleg i posada en comú

12.00 h Tancament de la sessió a càrrec de la Regidora d’Ocupació, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Vallirana, Nuria Ruiz López .

Aquesta sessió s'engloba dintre de les accions de l'Ateneu per què assessors i gestors tinguin totes les eines necessàries per assessorar als vostres futurs clients sobre com crear una societat cooperativa, o bé proposar aquesta fórmula com a model  de continuïtat d’una empresa en tancament .

La sessió informativa tindrà lloc el proper dia 28 de setembre, a la masia moli de Can Batlle, de Vallirana , en horari de 10:00 a 12:00 hores (https://goo.gl/maps/m3Z211DrjKu)

Per confirmar la vostra assistència, només caldrà que envieu un correu electrònic a magdalenocs@vallirana.cat , indicant el nom i cognom de la persona que assistirà .

Us agraïm per avançat la vostra participació, i us demanem que en feu difusió a totes aquelles persones que creieu que estiguin interessades.

Dates: 
divendres, 29 setembre, 2017 - 10:00 a 12:00

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte