Formació jurídic-fiscal i societària per assessorar en creació de cooperatives

Lloc: Consell comarcal del Baix Llobregat (CN-340, Parc Torreblanca, Sant Feliu de Llobregat)
Adreçat a: personal tècnic de les diferents àrees dels ens locals, especialment pel personal que vol aprofundir en el model empresarial cooperatiu

Objectius:

  • Motivar el personal tècnic per promoure l’economia social i cooperativa des de les pròpies àrees
  • Reflexionar entorn els models d’empresa participatius i responsables, analitzant les possibilitats que ofereix l’economia social i cooperativa com a empresa  per afrontar els nous reptes econòmics i empresarials.
  • Conèixer els diferents tipus de cooperatives i el corresponent encaix de la forma jurídica en diferents sectors d’activitat i, també, en projectes emprenedors de base col•lectiva en relació a altres fórmules jurídiques.
  • Aprofundir en l’organització i funcionament de les cooperatives, especialment en aspectes jurídics-fiscals i societaris, així com en el procés legal de constitució, per facilitar l’orientació i l’assessorament a projectes cooperatius, alhora que facilitar la identificació de potencials projectes cooperatius.
  • Apropar l’entorn cooperatiu, els agents, els recursos i eines existents, les entitats i instruments de finançament proclius al sector, que permetin acompanyar no només en l’assessorament sinó també en la posada en marxa del negoci i la constitució de l’empresa cooperativa.
  • Compartir idees de les possibles iniciatives que s’hagin detectat amb potencial d’esdevenir projectes d’emprenedoria social i cooperativa.

INSCRIPCIONS

Dates: 
divendres, 29 setembre, 2017 - 09:30 a 14:30

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte