Sol·licitud de cita prèvia

Tràmits presencials, amb cita prèvia.

Per fer tràmits o gestions presencials al Consell Comarcal del Baix Llobregat, cal sol·licitar cita prèvia a través d'internet a través d'aquesta plataforma: cal triar el servei i emplenar les dades personals.

Aconsellem que sempre que sigui possible, es prioritzin les gestions telemàtiques. Des de la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es poden presentar sol·licituds i documentació, així com altres tràmits i gestions.

 

Protecció de dades
Responsable: CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT.
Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud en l'exercici de les nostres funcions i competències.
Conservació de les dades. Les seves dades es conservaran d’acord amb els terminis establerts al marc normatiu regulador dels nostres serveis i en la normativa d’arxius aplicable.
Drets. En qualsevol moment, vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament de les seves dades, o exercir el dret a la portabilitat de les mateixes. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui, adreçat al responsable a gestiodades@elbaixllobregat.cat o al Delegat de Protecció de Dades, al correu electrònic: dpd@elbaixllobregat.cat. En cas de disconformitat amb el tractament, també té el dret de presentar una reclamació davant l’autoritat catalana de protecció de dades.
Destinataris. Entitats de l’àmbit públic o privat en cas que resulti totalment necessari per a la correcta gestió de la seva sol·licitud o consulta. Sempre que existeixi obligació legal.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte