Borses de treball d'emergència

Existeix alguna borsa de treballadors i treballadores de servei d'atenció domiciliària i de centres residencials de gent gran?

Atesa la situació d’emergència sanitària derivada de l’epidèmia del coronavirus SARS-Cov-2 i a efectes de garantir el personal suficient per a la cobertura de les necessitats de les persones usuàries en el servei d'atenció domiciliària i els centres residencials d'atenció a la gent gran, el Consell Comarcal fa una crida a professionals i personal per treballar en aquests equipaments.

Si ets professional de l'àmbit i estàs interessat/ada envia el teu currículum vitae a jcaceres@elbaixllobregat.cat.

Si estàs interessat/ada però no tens formació i tens vocació dins de l'àmbit d'atenció a la gent gran podràs rebre formació en les comptències bàsiques per poder exercir les funcions.

També et pots apuntar a les borses de treball del SOC que serviran per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya accedint a aquesta pàgina web.

Aquestes borses de treball només es mantindran actives mentre duri la situació d’emergència del COVID19.

RESOLUCIÓ TSF/778/2020, de 25 de març, per la qual es concreten les mesures excepcionals organitzatives i de recursos humans en l'àmbit dels serveis socials del Sistema Català de Serveis Socials a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte