Qui som?

El Servei Comarcal de Joventut (SCJ) és un servei adreçat a tots els ajuntaments de la comarca, a qui dóna suport en el disseny, la planificació i la implementació de les seves polítiques de joventut. La seva missió és recolzar la xarxa de professionals de joventut del territori, articulant-la i contribuint al seu enfortiment des de la perspectiva comarcal per promoure, de manera indirecta, el benestar de la població juvenil del Baix Llobregat.

Durant el confinament seguim treballant des de casa, així que podeu escriure’ns, per qualsevol consulta, a joventut@elbaixllobregat.cat .

També ens podeu seguir a les xarxes @jovebaix (Instagram) i SCJoveBaix (Twitter)

 

La finalitat de l’Oficina Jove del Baix Llobregat és facilitar la realització del projecte de vida de les persones joves de la comarca, atenent la diversitat de formes i models de vida!

Et facilitem tota la informació, assessorament i orientació generalista i integral en els àmbits classificats en: Treball i Formació, Habitatge, Cultura i Participació, Relacions personals, Salut i Sexualitat, entre d’altres. Et donem resposta a les inquietuds i necessitats d'una forma gratuïta i personalitzada. Contacta’ns! (VIDEO PROMO OJ)

650 93 19 06     @ojbaixllobregat      elbaixllobregat@oficinajove.cat
 
 
Referents d’Ocupació Juvenil és un programa emmarcat en les polítiques d'ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel programa operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, té com a objectiu principal facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, i fomentar-ne la continuïtat formativa. Les funcions dels Referents són l'atenció directa als joves individual i/o col·lectiva, cobrir el servei d’orientació ocupacionals a diferents dispositius dels ajuntaments i promoure la coordinació amb els diferents agents del territori que treballen amb ells, per tal de donar la millor atenció i oferir els recursos més convenients.  bit.ly/ROJvideo
 
Seguim atenent telemàticament i hem creat recursos per tal de seguir oferint el nostre servei d’orientació amb qualitat. Pots posar-te en contacte a través de:
Instagram, Twitter i Facebook: @rfocupaciobl

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte