El Ple aprova el Pla Comarcal de Joventut del Baix Llobregat 2020-2024

Aquest dilluns 19 d’octubre, s’ha celebrat la sessió plenària ordinària del Consell Comarcal en format telemàtic, en el que s’ha aprovat el Pla Comarcal de Joventut 2022-2024, un document de planificació estratègica, fruit d’un treball intens i laboriós que s’ha desenvolupat en diferents fases, en cadascuna de les quals s’ha vetllat per observar l’heterogeneïtat intrínseca a la comarca. A més s’ha comptat, durant el procés d’anàlisi i reflexió, amb la col·laboració i l’experiència sobre el terreny de múltiples agents de joventut de la comarca, tant de càrrecs electes com de professionals tècnics/ques.

El Ple del Consell Comarcal, ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups polítics, el Pla Comarcal de Joventut del Baix Llobregat 2020-2024, document que estableix quatre línies estratègiques: promoció de l’emancipació juvenil, cohesió territorial i suport als municipis, benestar i cohesió social i, accés a la informació i formació a professionals de joventut. Juntament amb la missió, la visió i els valors que es defineixen al PCJ, les línies estratègiques aixopluguen els objectius que perseguirà el SCJ a través de les actuacions que desplegarà al territori en el curt i mitjà termini. En total, el document proposa 33 actuacions, 10 de les quals es plantegen de bell nou.

Adhesió al Clúster de la Bioenergia de Catalunya

El Ple també ha aprovat, per unanimitat de tots els grups polítics,  l’adhesió del Consell Comarcal al Clúster de la Bioenergia de Catalunya, una associació sense ànim de lucre que representa el sector professional de la biomassa en totes les baules de la cadena, amb l’objectiu de fomentar el seu ús sostenible.

Els membres del Clúster de la Bioenergia, representen la producció i distribució de biomassa, fabricants, distribuïdors i instal·ladors de calderes, enginyeries i empreses de serveis, entitats de recerca, entitats del tercer sector i administracions públiques, com són l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Associació ELFOCAT de municipis propietaris de bosc o l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte