Benvinguts a Pagès. La Festa 2023

Torna una nova edició de Benvinguts a Pagès, el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, una iniciativa on les explotacions accedeixen a través de la Xarxa de Productes de la Terra, per donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania.

Els productors i les productores del Parc Agrari del Baix Llobregat obren les portes als seus obradors i explotacions agràries i mostren el treball que fan diàriament conreant el camp. És la forma de posar en valor l’origen de tot allò que mengem i visibilitzar qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules, així com una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament als productors/es.

L’oferta de productors/es agroalimentaris/es es complementa amb altres agents turístics que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.

Enguany, el Baix Llobregat participa a Benvinguts a Pagès amb una interessant oferta d’explotacions agràries:

  • Cal Rosset a Sant Vicenç dels Horts, conreen verdura i fruita ecològica de temporada al Parc Agrari del Baix Llobregat.
  • Tugas i Companyia, productes ecològics directe al consumidor certificats amb el compromís de màxima qualitat i proximitat.
  • Vilaeco a Gavà, una explotació hortícola per ensenyar el cultiu dels propis aliments com feien els avis. Ofereix fruites i verdures ecològiques certificades, directament del pagès al domicili.
  • La gofreria by Cooketea, obrador propi especialitzat per les persones amb restriccions alimentàries, creant receptes de cuina fàcils i senzilles d’elaborar. Lliures de gluten i plant-based. A part de vendre els seus productes, realitzen showcookings i tallers de cuina.

A més, comptarem amb la tradicional Agroruta en burricleta pels Camps de Sant Vicenç dels Horts, el dia 30 de setembre, per descobrir l’entorn agrícola i la pagesia de Sant Vicenç, dins del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que cuinen amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat que s’apleguen sota el col·lectiu Sabors de l’Horta i que treballen diàriament amb els productors i productores de la comarca.

Trobareu tota la informació per reservar plaça per aquell cap de setmana a l’enllaç següent https://benvingutsapages.cat/

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte